dijous, 24 de febrer del 2011

A LA UNIVERSITAT

Titulació
Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (1984).

Doctor en Història contemporània per la Universitat de Barcelona (1991).

Posgrau “Agent de Desenvolupament Internacional”, a la Universitat Rovira i Virgili (2001)

Docència
Professor substitut a la Universitat de Barcelona (1991).

Professor associat i Titular d’Escola Universitària interí a la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (1993-2002)

Informat favorablement com a professor lector per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).
Informat positivament com a professor ajudant doctor per l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA).

Grups,  línies de recerca i projectes d’investigació oficials:
Les seves línies d’investigació actuals se centren en la història de la fotografia i la comunicació visual a Catalunya als segles XIX i XX, l’africanisme cultural, i les relacions entre història i imatge. Les seves línies de recerca sobre els moviments socials, la publicitat i l’Africanisme han estat subvencionats pel Centre d’Història Contemporània de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat membre dels Grup de Recerca “Història de la Cultura” (1998-2000), Gabinet d’Estudis Africanistes (GEA), Grup de Recerca “Gènere, Interculturalitat i Estudis Culturals Mediterranis, i del Projecte d’Investigació “Cinema i Història” de la Universitat Rovira i Virgili.

Ha estat membre de l’equip de recerca “Art i mestissatge Cultural”, de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (2000-2002), amb el projecte “Cartellisme orientalista a Espanya”.

Ha participat en diversos projectes de la Dirección General de Enseñanza Superior, del Programa Sectorial de Promoció General del Coneixement.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici